22 april 2016
15:00

Eskilstuna Basket

Referat: Blackeberg Villastan Vit - Eskilstuna Basket

(2-5, 10-9, 13-28, 18-34, 21-39, 23-53) Med andan i halsen och två körda rundor med Lasses bil så var vi på plats i hallen med 12 minuter innan matchstart vilket märktes under matchen på killarna.Vi började tufft försvar och gav dem tufft motstånd i de två inledande perioderna men så snart deras längdövertag var påtagligt så kunde de dra ifrån oss i tredje perioden. Vi kämpade tillbaka oss in i matchen försvarsmässigt och lyckades minska poängflödet en aning. Tyvärr räckte inte killarnas ork hela matchen vilket Eskilstuna utnyttjade bra så snart ngn av våra killar tappade försvaret mot sin motståndare. En stundtals bra inledande match som vi tar med oss en del lärdomar ifrån.